Telefoonnummer

0492 - 36 17 51

Email

padelgemert@fitland.nl

Openingstijden

Dagelijks open vanaf 08:30

FITLAND DEAL!

Op dit moment bieden we een exclusief Fitland Deal abonnement aan. Hiermee kan je onbeperkt padel spelen en sporten. Alle in's & out's lees je op deze pagina.

 

 

Wat is een Fitland Deal?

Met dit abonnement heb je elke maand recht op ONBEPERKT padel en ONBEPERKT sporten. Je kan dus altijd reserveren voor een potje padel. In de dal- en piekuren, je kan altijd de baan op.

 

Waar kan ik dit abonnement afsluiten?

Het abonnement is af te sluiten via onze reserveringsmodule. Hier kom je door op de deze tekst te klikken.

Je sluit het abonnement af via onze reserveringsmodule. Hier kan je na het afsluiten van je abonnement ook je speelmomenten inplannen. Kom je er toch niet uit? Mail ons dan op padel@fitland.nl

 

Kan ik ook een abonnement afsluiten met alleen padel?

Zeker! Onze overige abonnementen zijn te vinden op onze tarievenpagina. Hier heb je keuze uit meerdere abonnementen. Vind je het toch fijner om eerst af te tasten? Dan kan je altijd beginnen met losse baanhuur.

Padel
Ik heb nog nooit padel gespeeld. Zal ik een abonnement afsluiten?

Uiteindelijk is het altijd voordeliger om een abonnement af te sluiten. Wanneer je nog nooit padel heb gespeeld raden we echter wel aan om eerst een aantal lessen te volgen. Deze zijn ook te boeken bij de clinics en lessen pagina.

Hoeveel Fitland Deals zijn er?

Omdat het een abonnement is met een scherpe prijs en een uniek aanbod kunnen we maar 30 Fitland Deals aanbieden. Je kan je dus voorstellen dat de plekken voor deze deal snel vervuld zijn. Wees er dus snel bij.

FITLAND UPGRADE!

Ben je al lid van Fitland en wil je ook graag de baan op? Profiteer dan nu van de Fitland padel upgrade.