Telefoonnummer

0492 - 36 17 51

Email

padelgemert@fitland.nl

Openingstijden

Dagelijks open vanaf 08:30

Clinics

Padel is een laagdrempelige sport, met een hoog fungehalte, waarbij door het gebruik van de wanden enerverende ralleys ontstaan. Om de eerste beginselen daarvan onder de knie te krijgen biedt Fitland zogenaamde clinics aan.

In een blok van twee uur worden alle basisslagen en basistechnieken, de spelregels en het racketgebruik behandeld. Daarna kan men zelfstandig gaan spelen.

Een clinic (voor 4 personen) kost 32,50 p.p. voor 2 uur en is te boeken via de reserveringsmodule. De clinics zijn inclusief huur van de ballen en rackets.

Lessen

Voor de groep die het wat gefundeerder aan wil pakken biedt Fitland een trainingscyclus van 10 lessen aan. Vanuit de basis: forehand, backhand, service, naar iets verdergaande technieken als volley, smash, gebruik van het glas, tot specifieke padeltechnieken als bandeja, vibora en de zogenaamde contrabal. Het zit er allemaal in.

Zowel clinics als lessen worden in groepsverband aangeboden, in de groepsgrootte van 4 of 3. Uiteraard is er de mogelijkheid van maatwerk, zoals privétrainingen.

Even voorstellen: Chantal Oomen

Clubtrainer Padel

Chantal is een trainster pur sang, helemaal padel freak, net zoals zovelen vanuit tennis. Super enthousiast om bij Fitland een mooie uitdaging aan te gaan. Chantal beschikt over de Padel licentie van de KNLTB. Ze is sterk in het ontwikkelen van nieuwe concepten en plannen van trainingen.

Woonachtig in Grave, werkt Chantal al 25 jaar als tennistrainster in de regio Den Bosch en drie jaar als padeltrainster. Behalve trainster is Chantal sportdocent op het  SUMMA college in Eindhoven bij de opleiding Sport & Bewegen.

Chantal Oomen

Even voorstellen: Nic Kroot

Clubtrainer Padel

Nic Kroot is 27 jaar oud en komt uit Reek. Op zijn 11e is hij als kind zijnde begonnen met tennissen. Daarna wilde hij van zijn hobby zijn werk maken. Al 8 jaar staat hij vol enthousiasme op de tennisbaan en de laatste jaren ook op de padelbaan les te geven, zowel aan de jeugd als aan volwassenen. Momenteel geeft hij les bij Tennisvereniging Wolfsbosch in Vught en TPV Set ’77 in Zeeland.

Naast het behalen van zijn tennisleraar opleiding heeft hij ook de licentie voor padeltrainer behaald.

Nic geeft op niveau afgestemde trainingen met veel enthousiasme en gedrevenheid. Hij wil jullie graag uitdagen en zijn doel is om jullie het padelspel zowel technisch als tactisch nog beter te leren spelen.