Telefoonnummer

0492 - 36 17 51

Email

padelgemert@fitland.nl

Openingstijden

Dagelijks open vanaf 08:30

Indoor-padel evenement Fitland Gemert

De banen liggen er pas net en wellicht heb je er al even een potje op gespeeld maar om de padelbanen officieel welkom te heten tot Fitland Gemert willen we door middel van een event iedereen kennis laten maken met de sport. Daarom gaan we op 16 en 17 oktober voor iedereen die kennis wil maken met de sport door middel van vette clinics, demowedstrijden en een heus toernooi organiseren.

Het evenement is opgedeeld in twee dagen omdat er voor beide dagen een andere invulling is. Zo kunnen sporters die nieuw zijn met padel zich inschrijven voor zaterdag 16 oktober en sporters die al padel hebben gespeeld zich inschrijven voor zondag 17 oktober.

Inschrijven voor padelclinic op 16 oktober

Ben je nieuw met padel dan biedt Fitland Gemert je op 16 oktober de kans om kennis te maken met de sport. Door middel van een professionele padelclinic leer je de basis van padel.

Tussen 09:30 en 17:00 zijn er vier rondes waarin je kennis kunt maken met de sport. Een clinic duurt 1,5 uur en gedurende deze tijd zal jij samen met de andere beginners padel leren kennen. Gedurende de dag is er ruimte voor een demowedstrijd op hoog niveau. Buiten deze tijden is er natuurlijk tijd voor een potje padel tegen je medespelers!

Tijdsloten van 2 uur beginnen om 09:30, 11:00,13:30 en 15:00

Wil je deelnemen? Kies jouw tijdslot en boek snel een ticket voor 10,-! Inschrijven kan tot 13 oktober 13:00u.

Inschrijven voor padeltoernooi op 17 oktober

Heb je al enige ervaring met padel dan raden we je aan om je in te schrijven voor 17 oktober. Op deze dag is het de bedoeling dat jezelf inschrijft op basis van speelsterkte. Op basis van aanmeldingen en aangegeven speelsterkte maken we een wedstrijdschema op.

Op 17 oktober gaat het toernooi van start. Gedurende de hele dag zal er in poulevorm worden gespeeld. Om wedstrijden van gelijk niveau in te kunnen delen is het mogelijk om jezelf op niveau in te schrijven. Hierin heb je de keuze voor beginner, medior en gevorderd. 

Richtlijnen voor de niveau's

  1. Beginner - Is net begonnen met padel en heeft een aantal keer op de baan gestaan.
  2. Medior - Staat elke week op de baan en speelt regelmatig
  3. Gevorderd - Speelt al enige tijd padel en toernooien op niveau

Wil je deelnemen? Kies jouw niveau en boek snel een ticket voor 10,-! Inschrijven kan tot 13 oktober 13:00u.

**wil je voor meerdere mensen een ticket kopen, geef hier dan even aan wie er mee doet en wat zijn of haar speelsterkte is.

Aanvullende info

Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen per onderdeel.

Inschrijven kan tot 13 oktober 13:00u.

Zijn er nog onduidelijkheden of wil je meer weten over het evenement? Stuur ons dan zeker een mailtje!